Chorvatsko, okolí Rogoznice, vila na výjimečném místě

Rogoznica
Vila • 3 lož. • 6 koup. • 380 m² • 4. podlaží • ref.: #3241
35 287 202 CZK

V blízkosti Rogoznice je na prodej vila ve výjimečné lokalitě. V blízkosti konce stavební zóny, která se nachází v jedné z nejkrásnějších zátok Jadranu, je tato vila skutečnou raritou na realitním trhu. Pouhých 50 m od moře je to správná volba, pokud hledáte druhý domov nebo nemovitost k turistickému pronájmu.

Vila se rozkládá na čtyřech podlažích. V suterénu se nachází garáž, kotelna, sklad a místnost pro zábavu, která se skládá z kuchyně, koupelny a místnosti, které dominuje masivní dřevěný stůl. Vnitřní schodiště vede do přízemí, kde se nachází kuchyň, obývací pokoj s jídelnou a koupelna. Z kuchyně a obývacího pokoje je vstup na částečně krytou terasu s bazénem. V prvním patře jsou tři ložnice s en-suite koupelnami a v posledním patře je sauna s koupelnou a střešní terasa 60 m2. Je třeba zdůraznit, že ze všech nadzemních podlaží je výhled na moře a z posledního patra krásný, ničím nerušený panoramatický výhled na moře a záliv.
V celé vile je podlahové vytápění přes tepelné čerpadlo, klimatizační jednotky ve všech místnostech, elektrické žaluzie, kamerový systém. Vila se prodává kompletně zařízená.

Rogoznica je oblíbená pobřežní destinace uprostřed pobřeží Jaderského moře, 30 minut jízdy od Šibeniku a Trogiru a letiště Split je vzdáleno pouhých 30 km.

Kontaktujte našeho agenta a naplánujte si prohlídku.

Prostory

Patra4
Ložnice3
Koupelny6
Garáže (vnitřní)1
Parkoviště (vnitřní)1
Terasy2

Povrchy

Živobytí380 m²
Parcela390 m²
Apartmány hostů
Bazén
Garáž
Jídelna
Klímatizace
Krytý bazén
Myčka nádobí
Parkoviště
Pračka
Sauna
Terasa
Vířivka
Zahrada
Zařízeno

Rogoznica

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Panoramatický výhled na moře
TypDům
StavNové
StojíLuxus
ProstředíKlid
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data