Fantastický ovocný strom finca s domem se 2 ložnicemi, 5 minut od Samary - Skleník - Workshop - Rybník

Sámara
Dům • 2 lož. • 1 koup. • 130 m² • Přízemí • ref.: SFH227
11 267 289 CZK

Tato finka o rozloze 5 000 m2 / 1 235 akrů se nachází 5 minut jízdy od Samary a je zasazena mezi les a řeku. Díky své ploché konfiguraci je ideální pro všechny druhy projektů.

Přístup je snadný a příjezdová cesta poskytuje parkování pro několik vozidel.

Dílna o rozloze 100 m2 s plechovou střechou a betonovou deskou okamžitě nabízí všechny možnosti... Ponechte dílnu pro řemeslnou činnost, nebo rozšiřte sousední dům, nebo dejte přednost velké kryté terase s výhledem na budoucí bazén.

Za dílnou se stávající dům skládá z obývacího pokoje, kuchyně, ložnice s manželskou postelí, ložnice se samostatným lůžkem a koupelny. Jeho terasa je krytá a pro milovníky vaření je tento okouzlující dům doplněn vynikající pecí na dřevo a venkovní kuchyní.

Nalevo od dílny se nachází skleník vybavený betonovým odvodňovacím a kultivačním systémem ve svém středu, který umožňuje produkci všech druhů rostlin a zeleniny a doplňuje ovocnářskou činnost přilehlého sadu.

Vedle dílny se nachází sladkovodní jezírko s rybami, obklopené nádhernými vodními rostlinami, uzavřené a chráněné. Je to pozvánka k relaxaci nebo meditaci. Mohl by se také stát budoucím plaveckým bazénem.

Sad se rozprostírá od břehu řeky až na opačnou stranu domu. Aby byla finka chráněna před řekou, postavil majitel nízkou zídku z přírodního kamene a rostlin, aby zachoval přirozený, tropický vzhled finky.

Sad je osázen množstvím vzrostlých ovocných stromů ve stáří od 10 do 15 let: citronovníky, banány, grapefruity, vodní a růžové jabloně, guava, avokádo, pepř, kakao, kaštan, kešu, kokos, karambola, pomeranč, mango, granátové jablko, mandarinka, guanabana, pithaya...

Se svým domem, skleníkem a ovocným sadem nabízí tato finka všechny druhy možností rozvoje, jako je výroba a prodej produktů na místních trzích, zásobování restaurací, podpora nezávislého života... Kromě toho lze na rovině, v zalesněném a prostorném prostředí uvažovat také o projektu minifarmy, například s budoucím kurníkem.

Tato finka, která se nachází pouhých 5 minut od centra Samary, obchodů a pláže, je jedinečnou příležitostí pro první investici do bydlení, ať už rozvíjíte řemeslnou činnost nebo projekt nezávislého bydlení. Svou polohou a přírodním prostředím je výjimečnou a jedinečnou finkou v této oblasti.

Kontaktujte nás přes WhatsApp na čísle +506 8366 0110 nebo prostřednictvím info@pacifichomescostarica.com a navštivte tuto jedinečnou nemovitost s mnoha potenciály.

Prostory

Ložnice2
Koupelny1
Parkoviště (vnitřní)5

Povrchy

Živobytí130 m²
Parcela5021 m²
Internet
Klímatizace
Parkoviště
Pračka
Satelitní TV
Zahrada
Zařízeno
Vybavení extrahované pomocí AI.
Terasa

Sámara

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Výhled na les