Chorvatsko, Vodice, Srima, luxusní penthouse v první řadě k moři

Srima
Vila • 3 lož. • 4 koup. • 200 m² • 2. podlaží • ref.: #3109
23 442 547 CZK

Ve Srimě, vedle Vodic, je luxusní penthouse na prodej v první řadě k moři. Rozkládá se na dvou podlažích a nabízí krásný, nezapomenutelný výhled na moře, ostrovy a okolí.
Nachází se ve druhém patře a v podkroví a je propojen vnitřním schodištěm. Ve druhém patře jsou tři ložnice s en-suite koupelnami, toaleta pro hosty a prostorná kuchyň s jídelnou, která se otevírá na krytou terasu s krásným výhledem na moře. Výhled na moře je také možný ze všech pokojů tohoto výjimečného objektu. Vnitřní schodiště vede do podkroví, jakési galerie, kde je prostorný obývací pokoj, koupelna a dvě terasy. Terasa orientovaná na jih nabízí panoramatický výhled na moře, ostrovy a město. Ze severně orientované terasy je výhled na moře.
Při stavbě a vybavení penthousu byly použity vysoce kvalitní materiály a vybavení. V celém bytě jsou kamenné podlahy, podlahové vytápění přes tepelné čerpadlo, fotovoltaické články pro výrobu 3,5 kW elektrické energie, hliníkové truhlářství a klimatizace ve všech místnostech. K dispozici jsou také dvě parkovací místa. Penthouse je nyní k dispozici.
Srima je malé, okouzlující městečko s plážemi podél celého pobřeží. V létě je místo obohaceno o různá turistická a gastronomická zařízení. Upravená promenáda vede do nedalekých Vodic. Pokud chcete zažít Středomoří takové, jaké kdysi bylo, můžete navštívit ostrov Prvić, který je vzdálen pouhých pět minut jízdy lodí.
Kontaktujte našeho agenta a naplánujte si prohlídku.
Poznámka: V reklamě jsou použity rendery.

Prostory

Ložnice3
Koupelny4
Parkoviště (venkovní)2
Terasy3

Povrchy

Živobytí200 m²
Apartmány hostů
Jídelna
Klímatizace
Parkoviště
Terasa

Srima

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Panoramatický výhled na moře
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data