Elegantní a prostorný dům se 3 ložnicemi a 1 penzion v Surfide Potrero

Guanacaste
Dům • 7 místnost(i) • 5 lož. • 3 koup. • 275 m² • 2. podlaží • ref.: Casa SurfSide Potrero
12 951 691 CZK

Vítejte v tomto elegantním a prostorném domě uhnízděném v srdci Surfside Potrero, který nabízí dokonalou kombinaci luxusu, pohodlí a pohodlí. Tato nemovitost se nachází pouhých 5 minut chůze od pláže a pulzujícího centra města a pouhých 6 minut jízdy od proslulého přístavu Flamingo a představuje ideální přímořský životní styl.

Po příjezdu vás přivítá oplocený obvod a brána, která vede k příjemnému přístřešku pro auto s dostatkem místa pro 2 auta. Hlavní dům, který se rozkládá na dvou podlažích, má velkolepé první patro zahrnující velkorysý obývací pokoj a moderní kuchyň, doplněnou pohodlnou poloviční koupelnou. Ve druhém patře se nachází honosná hlavní ložnice s prostornou šatnou a příjemnou koupelnou se sprchovým koutem a luxusní vanou. Další dvě dobře vybavené ložnice jsou doplněny další stylovou koupelnou.

Když vyjdete ven, nabízí osvěžující bazén, zdobený velkou krytou terasou a okouzlující terasou, ideální pro zábavu nebo užívání si teplého tropického klimatu. Přilehlý penzion poskytuje další ubytování s plně vybavenou koupelnou, dvěma útulnými ložnicemi a pohodlnou malou kuchyní.

Tato úžasná rezidence je kompletně zařízená, což zajišťuje bezproblémový přechod pro její nové obyvatele. Zahrnutí vodní nádrže přispívá k praktičnosti nemovitosti, zatímco klidná poloha v ulici nabízí klidné útočiště před shonem, a to vše v těsné blízkosti vybavení a atrakcí této oblasti.

Stručně řečeno, tato nádherná nemovitost v Surfside Potrero představuje jedinečnou příležitost přijmout sofistikovaný pobřežní životní styl, který nabízí klid a pohodlí ve skutečně idylickém prostředí.

Prostory

Pokoje7
Ložnice5
Koupelny3
Toalety1
Parkoviště (vnitřní)1

Povrchy

Živobytí275 m²
Parcela320 m²
Apartmány hostů
Bazén
Garáž
Internet
Jídelna
Klímatizace
Myčka nádobí
Parkoviště
Pračka
Satelitní TV
Terasa
Zařízeno

Guanacaste

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
TypDům
Rok výstavby2006