Byt v prodeji v Siracusa, Itálie

Syrakusy, 44 Via dell'Arsenale
Vybavený byt • 4 místnost(i) • 2 lož. • 1 koup. • 109 m² • 2. podlaží • ref.: Appartamento vista mare Ortigia, Siracusa
4 645 974 CZK

V srdci Syrakus leží jeho nejstarší část, ostrov Ortigia, který mezi svými přírodními a architektonickými divy představuje nepřehlédnutelnou část světového dědictví UNESCO.  Apartmán s výhledem na moře zapouzdřuje sugestivnost těchto okouzlujících míst.

Na ostrově zůstává značná historická velikost mezi Řeky, Římany, Byzantinci a Normany, kteří přispěli k tomu, že se ostrov stal kulturním mistrovským dílem.

Byt má rozlohu asi 109 metrů čtverečních a nachází se v kontextu kondominia v blízkosti přístavu a malé pláže s křišťálově čistou vodou.  Vnitřní objekt se skládá ze vstupní haly, obývacího pokoje, kuchyně, koupelny a dvou ložnic. Téměř všechny pokoje mají balkon. Byt se nachází ve druhém patře domu s výtahem a možností dokoupení krytých parkovacích stání.

Okolí odráží silný vliv cestovního ruchu na ostrov prostřednictvím velkých parkovišť, hospůdek a restaurací, parku lemovaného stromy s dětským hřištěm a různými komerčními aktivitami.  Na ostrov Ortigia se snadno dostanete i pěšky po mostě, který je vzdálen pouhých sto metrů.

Byt byl nedávno zrekonstruován a nepotřebuje žádné další úpravy. Přizpůsobitelné různým způsobům použití, ideální jako domov i jako rekreační dům.

Mezi historií a moderností nabízí nemovitost vynikající polohu pro procházky ulicemi ostrova, abyste se ponořili do barev a živosti míst.  Nenechte si to ujít!

Prostory

Pokoje4
Ložnice2
Koupelny1

Povrchy

Živobytí109 m²
Alarm
Interkom
Klímatizace
Výtah
Vybavení extrahované pomocí AI.
Balkón
Parkoviště

44 Via dell'Arsenale, Syrakusy

Orientace na Jih
Orientace na Východ
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Výhled na moře
TypByt
StavVýborný stav
Rok výstavby1985
ProstředíObytný
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data