Casa Villa Blanca - 3 ložnice dům a penzion postavený na pozemku 6000 m2 ve villarealu

76Q5+VMM, Guanacaste Province, Tamarindo, Costa Rica
Dům • 7 místnost(i) • 3 lož. • 4 koup. • 500 m² • 2. podlaží • ref.: Casa Villa Blanca
14 989 721 CZK

Villa Blanca Estate je luxusní útočiště, které slibuje klid, soukromí a neomezené možnosti jak pro rezidenční blaženost, tak pro turistický ruch. Tato nádherná nemovitost se skládá z domu a penzionu, který se rozkládá na rozlehlém pozemku o rozloze 6000 m2, nabízí bezproblémovou směs moderního komfortu a přírodních krás, pouhých pár minut od pulzujících měst Tamarindo, Avellanas, Playa Grande a Playa.

*Vlastnosti vlastností:*

– *Elegantní obytné prostory: * Villa Blanca se může pochlubit prostorným hlavním domem se 3 dobře vybavenými ložnicemi a 3 bohatými koupelnami, z nichž každá je doprovázena jedinečnými kamennými sprchami, které odrážejí syrovou krásu okolí. Otevřený koncept obývacího prostoru, zvýrazněný velkou kuchyní s žulovým ostrůvkem, myčkou nádobí a nejmodernějšími spotřebiči, zajišťuje, že zábava probíhá snadno a stylově.

– *Bezkonkurenční venkovní bydlení: *Nekonečný bazén slouží jako klenot venkovního prostoru a zve vás, abyste se vyhřívali na slunci nebo si užili osvěžující koupel s výhledem, který se táhne do věčnosti. Nekonečné zahrady, pečlivě udržované, jsou oázou klidu a poskytují dokonalou kulisu pro relaxaci nebo velkolepou zábavu.

– * Všestranný komerční potenciál: * Nemovitost je zónována pro komerční využití a je ideální pro ty, kteří si představují butikový hotel, ekologickou chatu, gurmánskou restauraci, nájemní komplex nebo klidné útočiště jógy. Jeho vynikající poloha na veřejné přístupové komunikaci a blízkost občanské vybavenosti z něj činí atraktivní destinaci pro turisty i místní obyvatele.

– *Udržitelný život: * Nemovitost je zdobena různými ovocnými stromy a tropickými rostlinami, které vytvářejí soběstačné prostředí, které oslavuje biologickou rozmanitost Kostariky.

- * Moderní vybavení: * Pohodlí je ve Villa Blanca prvořadé, s funkcemi, jako je plná prádelna, venkovní sprcha, klimatizace, vinárna s rozsáhlou sbírkou nářadí a vybavení pro údržbu trávníku a bazénu.

– *Další ubytování: * Okouzlující casita v areálu nabízí další obytný prostor s 1 ložnicí, 1 koupelnou a plně vybaveným obývacím a jídelním prostorem, vnitřním i venkovním. Tento útulný penzion je ideální pro hostování návštěvníků nebo může sloužit jako lukrativní příležitost k pronájmu.

*Investiční příležitost: *Ať už hledáte osobní útočiště nebo komerční podnik, Villa Blanca je nemovitost, která slibuje růst a požitek. Jeho všestrannost a vynikající poloha z něj činí jedinečnou investici, která vyniká na kostarickém trhu s nemovitostmi.

*Přijměte životní styl Pura Vida ve Villa Blanca - kde se sny o tropickém životě a podnikatelské aspirace sbíhají uprostřed vln Pacifiku.*

Prostory

Pokoje7
Ložnice3
Koupelny4

Povrchy

Živobytí500 m²
Parcela5042 m²
Apartmány hostů
Bazén
Internet
Jídelna
Klímatizace
Myčka nádobí
Parkoviště
Satelitní TV
Zahrada
Zařízeno

76Q5+VMM, Guanacaste Province, Tamarindo, Costa Rica, Tamarindo

TypDům
StavVýborný stav
StojíVysoký standard
Typ stavbyBeton
ProstředíKlid, Zelená