Rodinný dům na prodej Ginostra, Lipari ME

Via Piani, 10, 98055 Lipari ME, Italy
Dům • 10 místnost(i) • 6 lož. • 4 koup. • 250 m² • Jedno podlaží • ref.: Casa indipendente in vendita, Stromboli, Lipari (ME),
21 870 674 CZK

Na prodej v Ginostře, přírodní vesničce na ostrově Stromboli, ve fascinujícím a vzrušujícím kontextu Liparského souostroví, nabízíme čtyři nedávno zrekonstruované bytové jednotky. Malá vesnička Ginostra, která se nachází na útesu s výhledem na okouzlující Liparské moře, nabízí úchvatný výhled na ostrovy Vulcano, Lipari, Panarea, Salina, Alicudi a Filicudi. Divoká příroda se sopečnou půdou a stále aktivní sopkou Stromboli činí toto místo světovým unikátem. Absence silnic a pouze cest, po kterých se dá jít pěšky, znamená, že čas dostává úplně jiný rozměr.

Čtyři historické bytové jednotky, respektující omezení nemožnosti výstavby nových budov, se skládají z dvoupokojového bytu v přízemí o rozloze 65 metrů čtverečních, garsonky v prvním patře o rozloze 48 metrů čtverečních s balkonem s výhledem na moře a Liparské ostrovy, dalšího dvoupokojového bytu v přízemí o rozloze 62 metrů čtverečních s terasou a třípokojového bytu v prvním patře o rozloze 75 metrů čtverečních s terasou a oknem s výhledem na moře a Liparské ostrovy. Jednotky jsou jedinečné a nabízejí možnost bydlet na krásném a nadčasovém místě.

Pro více informací nebo rezervaci návštěvy nás neváhejte kontaktovat

Prostory

Pokoje10
Ložnice6
Koupelny4

Povrchy

Živobytí250 m²
Vybavení extrahované pomocí AI.
Balkón
Terasa

Via Piani, 10, 98055 Lipari ME, Italy, Ginostra

Orientace na Sever
Orientace na Východ
Orientace na Západ
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Panoramatický výhled na moře
TypDům
StavDobrý stav
Rok výstavby1800
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data