Chorvatsko, okolí Rogoznice, luxusní vila s nádherným výhledem na moře

72, 22202, Zatoglav, Croatia
Vila • 4 koup. • 260 m² • 2. podlaží • ref.: #2965
39 533 504 CZK

V blízkosti Rogoznice je na prodej luxusní vila s krásným výhledem na moře. Tato krásná vila s moderním designem je součástí komplexu tří vil postavených v jedné z nejkrásnějších zátok na Jadranu.
Vila o rozloze 260 m2 se rozkládá na dvou podlažích. V přízemí se nachází obytný prostor skládající se z otevřené kuchyně, jídelny a obývacího pokoje, předsíně, prádelny, toalety, technické místnosti a samostatného prostoru s wellness, fitness, saunou a sprchou. Přízemí se otevírá na krásnou terasu lemovanou teakovým dřevem, kde se nachází nekonečný bazén o rozloze 38 m2, který má kromě funkce ohřevu vody také funkci chlazení. Vnitřní schodiště vede do prvního patra, kde jsou čtyři ložnice s vlastní koupelnou, balkon přístupný ze všech ložnic a samostatná šatna. K dispozici je parkoviště pro tři auta v krásně upraveném dvoře.
Rogoznica je malé a klidné dalmatské městečko, které je ideální pro rodiny s dětmi díky svému 50 km pobřeží a mnoha plážím. Je také velmi oblíbený u jachtařů, protože se zde nachází jeden z nejznámějších přístavů na Jadranu, Frapa. Nachází se v jižní části Šibenicko-kninského kraje v hluboké, větrem chráněné zátoce a má až 2 600 hodin slunečního svitu ročně. Je známá svými četnými restauracemi a dalšími turistickými a gastronomickými zařízeními. Města Split a Šibenik jsou vzdálena necelou hodinu jízdy a letiště je vzdáleno pouhých 30 kilometrů. Kontaktujte našeho agenta a naplánujte si prohlídku.

Prostory

Patra2
Koupelny4
Toalety5
Balkony1
Parkoviště (venkovní)3
Terasy1

Povrchy

Živobytí260 m²
Parcela664 m²
Apartmány hostů
Balkón
Fitness centrum
Grilování
Jídelna
Klímatizace
Myčka nádobí
Parkoviště
Pračka
Sauna
Terasa
Venkovní bazén
Vířivka
Zařízeno
Vybavení extrahované pomocí AI.
Bazén

72, 22202, Zatoglav, Croatia, Zatoglav

Výhled na moře
TypDům
StavNové
StojíLuxus
ProstředíKlid
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data