Chorvatsko, Trogir, luxusní vila ve středisku, první řada k moři

Trogir, Trogir Gate to Old Town
Vila • 5 lož. • 6 koup. • 400 m² • 2. podlaží • K dispozici od 7. 9. 2024 • ref.: #3088
61 793 956 CZK

V Trogiru je na prodej luxusní vila v řadě celkem sedmi vil vybavených podle světových standardů. Vily se nacházejí v první řadě u moře, s výhledem na staré město Trogir (nachází se na Čiovu).
Navrženo podle nejvyšších standardů a architektonických řešení, jako je přímý vjezd přes garáž s výtahem do samotné vily, soukromý bazén v otevřeném obývacím pokoji, ochlazovací bazén na terase hlavní ložnice a dokonce i mini kinosál pro nejmenší.
Celá atmosféra připomíná Monte Carlo, zejména proto, že je dynamické a dokonale napojené na potřebnou infrastrukturu, aby se kromě rekreačního domu stalo skutečným druhým domovem. Tomu jistě nahrává blízkost letiště a světoznámého přístavu.
Výstavba vil bude dokončena v nejbližší době, druhá a poslední řada se samostatným přístupem je plánována na konec roku. Proto stále existuje možnost výběru individuálního doteku, plánovaného designu interiéru, který je zahrnut v ceně. Design interiéru je harmonický a nadčasově moderní.
Další velkou výhodou, pokud se kupující rozhodne pronajmout si turistický pronájem, je možnost pronájmu vedle 5hvězdičkového hotelu, se kterým jsou vily geograficky propojeny. Možnost využití hotelového zázemí jako je restaurace a lázeňské centrum, stejně jako kompletní údržba vily dle systému "na klíč". Vzhledem k tomu, že sezóna nekončí v létě, je to rozhodně investice, která přináší vynikající a nepřetržitý příjem.
Cena se vztahuje na koupi vily společně s firmou, která ji vlastní. Pokud chce budoucí kupující koupit vilu bez firmy, bude z uvedené ceny účtována DPH ve výši 25 %.
Kontaktujte našeho agenta a naplánujte si prohlídku.
Poznámka: V reklamě jsou použity rendery.

Prostory

Patra2
Ložnice5
Koupelny6
Terasy2

Povrchy

Živobytí400 m²
Alarm
Apartmány hostů
Fitness centrum
Garáž
Jídelna
Klímatizace
Myčka nádobí
Parkoviště
Pračka
Terasa
Venkovní bazén
Vířivka
Výtah
Zabezpečení
Zahrada
Zařízeno

Trogir Gate to Old Town, Trogir

Panoramatický výhled na moře
TypDům
StavNové
StojíVysoký luxus
Rok výstavby2024
ProstředíObytný
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data