Chorvatsko, okolí Splitu – Chorvatsko, luxusní vila s okouzlujícím výhledem na moře a ostrovy

Kaštel Sućurac, Obala kralja Tomislava 21, 21212, Kaštel Kambelovac, Croatia
Vila • 5 lož. • 5 koup. • 350 m² • 3. podlaží • ref.: #3184
41 986 751 CZK

Na prodej je luxusní vila s okouzlujícím výhledem na moře a ostrovy. Nachází se nedaleko Splitu, v osadě Kaštel Sućurac, pouhých 10 km od Splitu, který je známý svým středomořským prostředím. Prostředí se ve vile odráží kombinací místního a tradičního stylu s prvky současné elegance a luxusu.

Vila byla postavena v roce 2020 na pozemku o rozloze 1 700 m² a zahrnuje 350 m² obytné plochy. Nemovitost je umístěna na pozemku tak, aby maximalizovala výhled na souostroví a moře. Vila se rozkládá na třech podlažích propojených vnitřními schodišti.

Přízemí se skládá z plně vybavené moderní kuchyně, jídelny a prostorného obývacího pokoje s konceptem open space a přímým vstupem na terasu. V přízemí se dále nachází ložnice s en-suite koupelnou. Kromě toho zábavní místnost s kulečníkem a šipkami. V prvním patře jsou čtyři ložnice, každá s vlastní koupelnou, šatnou a balkonem. K dispozici je také posilovna, sauna a terasa s nádherným výhledem na moře, kde je vířivka a prostor na opalování s lehátky. Ve druhém patře je velká terasa s odpočinkem, ideální pro relaxaci a vychutnání si inspirativního výhledu na záliv Kaštela a okolní ostrovy.

Krásně upravená a organizovaná zahrada má velkou terasu o rozloze 100 m², moderní infinity bazén ve tvaru trojúhelníku 50 m², sluneční terasu, pohodlné venkovní posezení a gril, který poskytuje ideální prostředí pro užívání si horkých letních dnů a venkovních večerních akcí. Celý prostor dvora se zázemím pro relaxaci a zábavu má jedinečný a zvláštní design, obklopený zelení – rostlinami, stromy a barevnými květinami.

Při stavbě vily byly použity vysoce kvalitní materiály podle nejnovějších stavebních standardů a vila byla vybavena luxusním a moderním vybavením. Podlahové vytápění je instalováno ve třech podlažích. Všechny pokoje, včetně obývacího pokoje a kuchyně ve vile, mají klimatizaci, LCD TV a podlahové vytápění. Materiály použité při stavbě vily jsou exkluzivní kámen, slavonský dub, porcelán, mramor a žula. Moderní vila, která dokonale kombinuje současnou minimalistickou architekturu a krásnou přírodu. Díky kombinaci bílého kamene a antracitově šedé barvy, která elegantně prolíná exteriér a interiér, tato moderní vila vyzařuje luxus, který je dále umocněn moderním interiérem.

Vila má zajištěné parkoviště pro čtyři vozidla.

Poloha nemovitosti je mimořádně výhodná, protože se nachází na nejkrásnějším předměstí Splitu, v osadě Kaštel Sućurac. Vila se nachází pouhých 10 minut jízdy od centra Splitu. Split je město, kde si můžete vychutnat špičkovou gastronomii a vína, najít četné kulturní akce, jako jsou filmové a divadelní festivaly, výstavy, muzea a koncerty světové úrovně, město, které má co nabídnout zábavu od četných klubů a barů až po pouliční akce a festivaly. Ubytování se nachází v blízkosti dalších turistických míst, jako je Trogir a Šibenik, a letiště Split je vzdálené 10 minut.

Kontaktujte našeho makléře a domluvte si prohlídku nemovitosti.

Prostory

Ložnice5
Koupelny5

Povrchy

Živobytí350 m²
Parcela1699000 m²
Apartmány hostů
Balkón
Bazén
Fitness centrum
Grilování
Jídelna
Klímatizace
Myčka nádobí
Parkoviště
Pračka
Sauna
Terasa
Venkovní bazén
Zahrada
Zařízeno

Obala kralja Tomislava 21, 21212, Kaštel Kambelovac, Croatia, Kaštel Sućurac

TypDům
Rok výstavby2020
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data