Chorvatsko, ostrov Murter, Jezera, luxusní vila v komplexu u moře

Jezera
Vila • 4 lož. • 5 koup. • 152 m² • K dispozici od 1. 6. 2025 • ref.: #3302
28 546 922 CZK

Ve vesnici Jezera na ostrově Murter, jen pár metrů od moře a asi 300 metrů od pláže, se staví komplex sedmi luxusních vil a obytného domu se třemi apartmány. Tento exkluzivní komplex je kombinací moderní architektury, vysoce kvalitních materiálů, vytříbeného interiérového designu a středomořské atmosféry, která umožní budoucím nájemcům užít si příjemný a bezstarostný pobyt ve vlastní nemovitosti. Komplex je plánován jako uzavřená komunita, která nabízí bezpečí, intimitu a klid a nabízí inspirativní výhledy na moře a ostrovy ze všech jednotek v uzavřené komunitě. Komplex je navržen tak, že v centrální části se nachází náměstí obklopené osmi budovami, z nichž každá je orientována svým směrem a tvoří větrnou růžici. Všechny vily budou plně zařízené, s parkováním, bazénem, upravenou zahradou a díky jejich umístění budou chráněny výhledy z okolí. Komplex je v současné době ve výstavbě, dokončení prací a kolaudace se očekává v létě 2025.

Vila 1 se nachází na pozemku o výměře 374 m2 a skládá se z přízemí, prvního patra a částečně kryté střešní terasy o celkové ploše 152 m2. V přízemí se nachází vchod, otevřená kuchyně, jídelna a obývací pokoj, ložnice s koupelnou, kterou lze podle potřeb majitele přeměnit na kancelář nebo posilovnu, a další koupelna. Elegantní vnitřní schodiště vede do prvního patra, kde jsou tři ložnice, každá s vlastní koupelnou, a dále na střešní terasu s panoramatickým výhledem na moře a ostrovy. Částečně zastřešená terasa se zabudovanými brisolei zaručuje ochranu před pohledem na sousední budovy, ale i před sluncem v horkých letních dnech.
Venku bude vybudován automatizovaný a vyhřívaný bazén obložený mozaikovou keramikou, vydlážděn a obohacen středomořskými rostlinami. Kolem bazénu je prostor na opalování a venkovní pobyt je k dispozici gril. K vybavení vily patří hliníková okna se žaluziemi, vytápění a chlazení vily pomocí fancoilu na tepelném čerpadle, v koupelnách a kuchyni bude instalováno elektrické podlahové vytápění. Kromě toho bude mít vila integrovaný systém chytré domácnosti, kamerový systém a alarm. Podlahové krytiny budou vyrobeny z kvalitní velkoformátové keramiky, dubových parket a přírodního kamene (travertin apod.). DPH je zahrnuta v ceně vily, budoucí kupující tedy nemusí platit 3% daň z nemovitosti.
Pokud se chcete stát majitelem této jedinečné nemovitosti na jednom z nejkrásnějších chorvatských ostrovů, obraťte se na nás s důvěrou.

Jezera jsou krásné městečko na ostrově Murter, které je s pevninou spojeno mostem. Jezera se nacházejí v zátoce, a proto jsou chráněna před větrem, což z ní činí ideální destinaci pro jachtaře. Národní park Kornati je nedaleko, letiště a města Šibenik a Zadar jsou vzdálená necelou hodinu jízdy.

Kontaktujte našeho agenta a naplánujte si prohlídku.

Poznámka: V reklamě jsou použity rendery.

Prostory

Ložnice4
Koupelny5

Povrchy

Živobytí152 m²
Parcela74 m²
Alarm
Apartmány hostů
Bazén
Grilování
Jídelna
Klímatizace
Myčka nádobí
Parkoviště
Pračka
Terasa
Venkovní bazén
Zahrada
Zařízeno

Jezera

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
TypDům
Rok výstavby2024
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data