Chorvatsko, Sukošan, luxusní vila s bazénem a výtahem

Sukošan, Punta
Vila • 4 lož. • 4 koup. • 410 m² • ref.: #3290
Cena na vyžádání

V Sukošanu je na prodej luxusní vila s bazénem a výtahem. Najděte svůj ráj na pobřeží Jaderského moře v této moderní luxusní vile ve druhé řadě k moři. Jen pár metrů od pobřeží, tato vila nabízí neuvěřitelnou kombinaci pohodlí, elegance a atraktivní lokality.

Hlavní

- Moderní design: Vila byla pečlivě navržena a vyzdobena do nejmenších detailů, aby nabídla dokonalou kombinaci luxusu a pohodlí.

- Bazén a terasy: Užijte si opalování u vyhřívaného bazénu o rozloze 45 m2, zatímco prostorné kryté terasy o rozloze 90 m2 nabízejí ideální místo k relaxaci a trávení času s rodinou a přáteli.

- Prostorný interiér: Vila s celkem 4 ložnicemi, každá s vlastní koupelnou, nabízí dostatek prostoru pro pohodlný pobyt. Velký otevřený prostor v přízemí s kuchyní, jídelnou a obývacím pokojem vytváří dokonalé místo pro setkávání.

-Wellness oáza: Ve druhém patře se nachází wellness oáza s další ložnicí a koupelnou, ideální pro relaxaci a vychutnání si krásného výhledu na okolní krajinu.

- Přístup výtahem: Každé patro má přístup výtahem, což zajišťuje praktičnost a snadný pohyb ve vile.

Umístění:

Sukošan je malebné místo, které se nachází jen pár minut jízdy od historického města Zadar. Užijte si blízkost krásných pláží, restaurací a veškerého vybavení, které tato oblast nabízí. V blízkosti letiště a dálnice.

Investiční potenciál:

Díky své atraktivní poloze a výjimečné výzdobě nabízí tato vila nejen ideální místo pro luxusní dovolenou a relaxaci, ale představuje také vynikající příležitost pro investice do cestovního ruchu. Pronájmem vily během turistické sezóny se očekává výrazná roční návratnost investice.

Zainteresovaný? Nenechte si ujít příležitost stát se majitelem této krásné luxusní vily v Sukošanu.

Kontaktujte našeho makléře a domluvte si prohlídku nemovitosti.

 

Prostory

Ložnice4
Koupelny4

Povrchy

Živobytí410 m²
Parcela490 m²
Alarm
Apartmány hostů
Bazén
Jídelna
Klímatizace
Myčka nádobí
Parkoviště
Pračka
Terasa
Venkovní bazén
Výtah
Zabezpečení
Zahrada
Zařízeno

Punta, Sukošan

Nezablokováno výhled na moře
TypDům
StavNové
StojíLuxus
ProstředíKlid
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data