Casa Paramojito

Sámara
Dům • 2 lož. • 2 koup.
13 967 695 CZK

Tato nádherná nemovitost o rozloze 823 m2 se nachází v srdci krásné vesnice Santo Domingo, v kopcích hned za Samarou a asi 10 minut jízdy od centra města a pláže. Santo Domingo má malý supermarket, společný prostor pro akce, fotbalové hřiště a malý kostel, jinými slovy typická kostarická vesnice!

Casa Paramojito je uspořádána na dvou podlažích; Ve spodní úrovni najdeme otevřený prostor s kuchyní/obývacím prostorem. Pokoj je obklopen balkonem, kde již můžete poprvé okusit výhled na oceán. V mezipatře najdeme 2 ložnice a 2 koupelny. Hlavní ložnice má krásný balkon a odtud je nádherný výhled na oceán! Probouzet se každé ráno s hlubokým výhledem na Samarský záliv vám připomene, proč jste se rozhodli koupit tuto nemovitost!

Když vyjdeme ze zadní části v přízemí, najdeme krásný bazén a gril, kde se můžete sejít s přáteli a rodinou.
Dům je vybaven klimatizací a má přístup k dobrému připojení k internetu. Ideální pro krátkodobé i dlouhodobé pronájmy.

Prostorný krytý přístřešek pro auto vám umožní vstoupit do domu a zůstat v suchu i v období dešťů.

Nemovitost se omezuje na jiný pozemek, který vlastní stejní lidé. Kupující Casa Paramojito by měl první opci na koupi tohoto rovinatého pozemku o rozloze 651 m2, který hraničí s veřejnou komunikací a umožňuje výstavbu až ze 70 %. Voda a elektřina k dispozici na hranici pozemku.

Na co ještě čekáte ... Kontaktujte nás ještě dnes a naplánujte si prohlídku této krásné nemovitosti s výhledem na oceán!

Prostory

Ložnice2
Koupelny2

Povrchy

Parcela823 m²
Balkón
Grilování
Internet
Klímatizace
Parkoviště
Venkovní bazén

Sámara

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.