Krásný designový dům 1 ha pozemek se nachází ve Villareal, Guanacaste

Tamarindo
Vybavený dům • 7 místnost(i) • 3 lož. • 2 koup. • 300 m² • Přízemí • ref.: Casa Campana, Villareal
13 624 748 CZK

Představujeme skutečně vynikající rezidenci uhnízděnou v srdci Villarealu, která se může pochlubit vynikající polohou pouhých 15 minut od pulzujícího města Tamarindo a pouhých 5 minut od centra Villarealu. Tento elegantní a prostorný dům se nachází v klidné a bezpečné čtvrti, kde se pohodlí snoubí s klidem.

Tato úžasná nemovitost má 3 ložnice, 2 koupelny, kancelářskou místnost a moderní kuchyň zdobenou centrálním ostrůvkem a vysoce kvalitními spotřebiči, ideální pro kulinářské nadšence i baviče. Interiér je luxusně zařízený a vkusně zařízený, vyzařuje atmosféru rafinované sofistikovanosti. Příjemné posezení poskytuje ideální prostor pro relaxaci a společenská setkání.

Vyjděte ven a objevte soukromou oázu s osvěžujícím bazénem a nádhernou terasou, která nabízí idylické prostředí pro venkovní zábavu, stolování pod širým nebem nebo jen vyhřívání se na teplém tropickém slunci. Nemovitost zdobí kvetoucí ovocné stromy a nabízí úchvatný panoramatický výhled, který představuje fascinující západy slunce malované řadou zářivých odstínů.

Bezpečnost a pohodlí jsou prvořadé, protože nemovitost je vybavena automatickou bránou, oploceným perimetrem a spolehlivým bezpečnostním poplašným systémem pro klid duše. Tato výjimečná rezidence se navíc nachází na velkorysém pozemku o rozloze 1 hektaru, který poskytuje dostatek prostoru pro potenciální expanzi či výstavbu dalších domů a nabízí nekonečné možnosti pro náročného kupujícího.

Stručně řečeno, tato pozoruhodná nemovitost představuje ztělesnění rafinovaného luxusního bydlení, které nabízí harmonickou kombinaci elegance, pohodlí a praktičnosti, a to vše ve vyhledávané lokalitě, která bez námahy kombinuje pohodlí a klid.

Prostory

Pokoje7
Ložnice3
Koupelny2
Toalety2

Povrchy

Živobytí300 m²
Parcela10000 m²
Alarm
Bazén
Internet
Klímatizace
Myčka nádobí
Parkoviště
Pračka
Satelitní TV
Terasa
Zahrada
Zařízeno

Tamarindo

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Panoramatický výhled na hory
TypDům
StavVýborný stav
StojíVysoký standard
Rok výstavby2010
Typ stavbyBeton
ProstředíKlid