Casa Lojo - Jedinečný charakter Ocean View Domov na krásném pozemku o rozloze 1,25 akrů, tak blízko všeho

Calle Santo Domingo, VFPP+C4J, C. Santo Domingo, Provincia de Guanacaste, Nicoya, Costa Rica
Dům • 1 místnost(i) • 3 lož. • 2 koup. • 309 m² • Přízemí • ref.: SFH217
20 213 412 CZK

Tato jedinečná nemovitost se nachází jen pár minut od pláže a centra města a nabízí velkorysých 5000 m2 (1,25 akrů) půdy bezkonkurenční soukromí a klid uprostřed objetí přírody, doplněný jižním slunečním zářením od úsvitu do soumraku.

Když vstoupíte zdobenou kovovou bránou, Casa Lojo odhalí svou obrovskou rozlohu s kruhovou kamennou příjezdovou cestou zdobenou svěžími terénními úpravami a obklopenou tropickými ovocnými stromy - avokádem, mangem, papájou, banánem a kokosem.

Solidně postavený elegantní dům o rozloze 311 m² pod zbrusu novou střechou nabízí dobrou kombinaci moderního komfortu a místního šarmu, což z něj činí ideální hlavní rezidenci nebo prázdninový dům pro vaši rodinu.

Při vstupu do domu hosty přivítají dvě zrekonstruované koupelny lemující vstupní chodbu, které vedou do dvou rozsáhlých hlavních ložnic s šatnami, ventilátory a klimatizací. Jedna z hlavních ložnic poskytuje úžasný výhled do zahrady, na bazén a oceán.

Po řadě příjemných schodů se otevírá hlavní úroveň s nedávno zrekonstruovanou kuchyní, která se může pochlubit leštěnými cementovými deskami a zakázkovými dřevěnými skříňkami na míru vyrobenými místními a také útulným posezením. Otevřený koncept obývacího prostoru plynule přechází na velkou krytou terasu velkými skládacími skleněnými dveřmi a je obklopen panoramatickým výhledem na oceán a svěží zelení.

Krytá terasa s vysokými teakovými stropy a dřevěnými trámy nabízí dostatek prostoru pro relaxaci, zábavu a kreativní aktivity. Zdobí ji velké polstrované pohovky a řemeslně vyrobený venkovní konferenční stolek a vytváří dokonalé prostředí pro rodinná setkání a volnočasové aktivity. Z terasy vede chodník pokrytý dlaždicemi k nedávno zrekonstruovanému bazénu s modrými dlaždicemi, který je strategicky umístěn s výhledem na oceán.

Casa Lojo zahrnuje novější přístřešek pro auto a skladovací místnost, přičemž bývalá garáž se proměnila v prostornou rodinnou ložnici pro čtyři, propojenou s hlavním domem krytým průvanem. Další stavební podložka na příjezdové cestě umožňuje výstavbu vily, garsonky nebo bytu správce.

Tato výjimečná nemovitost nabízí jedinečnou příležitost vlastnit útočiště na vrcholu kopce s rozsáhlým výhledem na oceán, rozlehlou zahradou pokrytou trávou a potenciálem pro expanzi. Využijte této vzácné příležitosti žít obklopeni přírodními zázraky jedinečné flóry a fauny Kostariky.

Kontaktujte PACIFIC HOMES info@pacifichomescostarica.com + 506 8366 0110 Whatsapp

Prostory

Pokoje1
Ložnice3
Koupelny2
Parkoviště (vnitřní)4

Povrchy

Živobytí309 m²
Parcela5057 m²
Bazén
Internet
Klímatizace
Myčka nádobí
Parkoviště
Pračka
Satelitní TV
Zahrada
Zařízeno

VFPP+C4J, C. Santo Domingo, Provincia de Guanacaste, Nicoya, Costa Rica, Sámara

TypDům
Rok výstavby2010