Sant'Antioco, 2 ZAŘÍZENÉ JEDNOTKY PŘIPRAVENÉ K DODÁNÍ - VYNIKAJÍCÍ INVESTICE

Sant'Antioco, Via Nazionale, 209, 09017 Sant'Antioco SU, Italy
Byt • 6 místnost(i) • 4 lož. • 2 koup. • 153 m² • Vrchní patro
4 664 602 CZK

2 ZAŘÍZENÉ JEDNOTKY PŘIPRAVENÉ K DODÁNÍ - VÝBORNÁ INVESTICE

Marina, barevné domky a restaurace, které oplodňují vzduch lákavými vůněmi, to je Sant'Antioco, ostrov Sulcis ležící na jihozápadě Sardinie.

Nedotčené moře a krajina nejvyšší úrovně jsou zde ideální destinací nejen pro letní dovolenou. Ve skutečnosti je zde mnoho historicky a malebně zajímavých míst, která z něj dělají ideální místo pro ty, kteří milují krásu a přírodu.

U vjezdu do města, v kompletně zrekonstruované budově, Vám nabízíme dva krásné byty, které jsou ideální jak jako hlavní rezidence - lze je spojit, 1. a 2. patro - tak jako investiční využití s ohledem na vysokou poptávku po pronájmu.

Jednotky se neprodávají jednotlivě.

Samostatný vchod umožňuje přístup na velké nádvoří vyhrazené pro jedno nebo dvě auta, odtud v horním patře najdeme první byt a v současné době se točitým schodištěm dostanete do bytu ve druhém patře.

Obě jednotky, každá nezávislá na inženýrských sítích, se skládají z velkého obývacího pokoje s krbem a otevřenou kuchyní, balkonů - v prvním patře - koupelny se sprchovým koutem, šatny / prádelny a dvou velkých ložnic.

Oba byty se prodávají kompletně zařízené a vybavené tak, jak je znázorněno na fotografiích.

Návrh je doplněn rozdělením tepla a chladu ve všech místnostech domu - obývacím pokoji a ložnicích - a fotovoltaickým systémem o výkonu 3 kW pro každou jednotku.

Prostory

Pokoje6
Ložnice4
Koupelny2
Parkoviště (vnitřní)1

Povrchy

Živobytí153 m²
Klímatizace
Pračka
Zahrada
Zařízeno

Via Nazionale, 209, 09017 Sant'Antioco SU, Italy, Sant'Antioco

TypByt
Rok výstavby2005
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data