Luxusní 4/5 lůžkový off Plan Domy na prodej v Praze Česká republika

Karlovy Vary, Jáchymovská
Pozemek • 4 místnost(i) • 4 lož. • 3 koup. • 211 m² • ref.: ES5553290
23 174 926 CZK
Luxusní 4/5 lůžkový plán Domy na prodej v Praze Česká republika

ESales ID nemovitosti: es5553290

Poloha ubytovacího zařízení

Jáchymovská, 155 00
Pražský
Česká republika

Podrobnosti o nemovitosti

Se svými úžasnými břehy řeky, historickými památkami a uvolněnou atmosférou je Praha i nadále jedním z nejžádanějších míst na světě. V nabídce je možnost investovat do této fascinující části světa s těmito úžasnými domy.

Rodinné domy s úžasnými výhledy jsou ideální pro ty, kteří hledají klidný životní styl. Tento projekt se nachází v městské části Praha-Řeporyje, kde jsou k dispozici všechny potřebné služby, je zde široká škála společenského a sportovního vyžití, perfektní spojení s centrem Prahy a mezinárodním letištěm Praha-Ruzyně. Dostupnost turistických tras a cyklostezek otevírá snadný přístup do přírodních parků Dalejské a Prokopské údolí.

Rodinné domy jsou dvoupodlažní s flexibilním dispozičním řešením dle požadavků zákazníka. Promyšlená vnitřní dispozice, přímý vstup na oplocenou zahradu s terasou a použití nadstandardních materiálů zajistí pohodlí a prostor pro celou rodinu. K dispozici je garážové stání pro 1 auto a až 2 další venkovní parkovací stání. Do konce května je možné upravit dispoziční řešení interiéru dle požadavků zákazníka. Kompletní infrastruktura je dostupná během několika minut (obchody, školy, golfové hřiště, lékárna, nákupní centra, sportoviště, MHD.

Pro více informací kontaktujte vývojáře na pavel.hales@steel-hall.cz

Další možností je, že jeden investor koupí všech 9 nemovitostí v jednom prodeji, kontaktujte developera na výše uvedeném e-mailu a prodiskutujte tuto možnost.

O OKOLÍ

Praha, hlavní město České republiky, je rozdělena na dvě části řekou Vltavou. Přezdívá se mu "stověžatá Praha" a je známé svým Staroměstským náměstím, srdcem historického jádra, s barevnými barokními budovami, gotickými kostely a středověkým orlojem, který každou hodinu předvádí animovanou show. Karlův most, dokončený v roce 1402, je lemován sochami katolických světců.

Praha se co do krásy vyrovná Paříži. Jeho historie sahá tisíc let do minulosti. A pivo? Nejlepší v Evropě.

Evropský hotspot
Sametová revoluce v roce 1989, která osvobodila Čechy od komunismu, odkázala Evropě klenot města, které stálo po boku stálic jako Řím, Paříž a Londýn. Není divu, že sem přijíždějí houfně návštěvníci z celého světa a v horkém letním dni si můžete připadat, jako byste sdíleli Karlův most s polovinou lidstva. Ale ani davy lidí si nemohou odpustit podívanou na kamenný most ze 14. století, hrad na vrcholu kopce a krásnou, línou řeku Vltavu, která inspirovala jedno z nejstrašidelnějších děl klasické hudby 19. století, Smetanovu Vltavskou symfonii.

Umění všude kolem
Pražské galerie možná nemají takové kouzlo jako Louvre, ale české umění nabízí mnoho k obdivování, od zářících gotických oltářních obrazů v Anežském klášteře přes svůdnou secesi Alfonse Muchy až po velkolepou sbírku surrealistů, kubistů a konstruktivistů 20. století ve Veletržním paláci. Podivuhodná a vtipná socha Davida Černého protíná pražský veřejný prostor a samotné město nabízí švédský stůl ohromující architektury, od vzletných vertikál gotiky a bujarosti baroka až po smyslnou eleganci secese a vytesané lícní kosti kubistických fasád.

Kde je pivo bohem
Nejlepší pivo na světě je nyní ještě lepší. Od vynálezu Pilsner Urquell v roce 1842 jsou Češi proslulí výrobou jedněch z nejlepších piv na světě. Mezinárodně proslulým značkám – Prazdroj, Staropramen a Budvar – se však vyrovnala, ba dokonce překonala řada regionálních českých piv a minipivovarů, které vycházejí vstříc obnovenému zájmu o tradiční vaření piva. Ještě nikdy česká hospoda nenabízela tak širokou škálu piv – mezi názvy Kout na Šumavě, Primátor, Únětice a Matuška se teď budete muset vyznat.

Městské průzkumy
Pražské bludiště dlážděných uliček a skrytých dvorků je rájem pro bezcílné tuláky, který vás vždy zve k dalšímu průzkumu. Jen pár bloků od Staroměstského náměstí můžete narazit na starobylé kapličky, nečekané zahrady, roztomilé kavárny a staromódní bary, kde není téměř žádný turista. Jednou z největších radostí města je jeho objevitelský potenciál – čtvrti jako Vinohrady a Bubeneč mohou městského dobrodruha odměnit nesčetnými nezapomenutelnými portréty, od zapadajícího slunce odrážejícího se od kostelních kopulí až po Dvořákovy tóny linoucí se z otevřeného okna.

VLASTNOSTI MAiN:

• Obytná plocha 211 m2
• Pozemek 410m2
• 4/5 Ložnice
• 3 koupelny
• Obrovský potenciál na trhu rekreačních pronájmů
• Úchvatné výhledy – Summing Pool Volitelné
• V blízkosti základní občanské vybavenosti, jako jsou supermarkety a lékárny
• V blízkosti mnoha vynikajících barů a restaurací
• Skvělá základna, ze které můžete objevovat další fantastické oblasti Prahy
• Mnoho vynikajících sportovních zařízení, rybaření, pěší a cyklistické oblasti v okolí

Kontaktujte nás ještě dnes a kupte nebo prodejte svou nemovitost v Praze

Prostory

Pokoje4
Ložnice4
Koupelny3
Garáže (vnitřní)1

Povrchy

Živobytí211 m²
Vybavení extrahované pomocí AI.
Parkoviště

Jáchymovská, Karlovy Vary

Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Výhled do krajiny
Výhled na město
Výhled na památku
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data